Reacties (Blog)

Hier kunnen reacties of op- en aanmerkingen worden geplaatst

5 Responses to Reacties (Blog)

 1. Peter Noot zegt:

  Dag Nico,

  heb (wellicht) een aanvulling voor je vwb de zeefdrukken. Zeefdruk ZD9002 is ook in een “Hors Commerce” (dus voor tekenaar en uitgever) oplage van 25 verschenen. Ik heb namelijk onlangs voor een schappelijke prijs een exemplaar weten te bemachtigen. Gezien het formaat van 50×50 cm zal een volledige scan niet lukken. Ik zal je e.d.d. een scan van de nummering (i.c. HC 9/25) toesturen als je dat wenst.

  Hartelijke groet,

  Peter

 2. Peter zegt:

  Dag Nico,

  onlangs via catawiki een poster gekocht die niet op de andere site (roodkoperenfluit) staat. Dus wellicht een aanvulling voor de site? Het gaat om http://www.catawiki.nl/catalogus/affiches-en-posters/thema-s/strips/2607381-sanctus-laurentius-candidaats-commissie-81.

  Ook aangekocht maar nog niet ontvangen, een litho (oplage 25 stuks) van een strip die verder alleen verschenen is in het (leer)boek van Wordt Vervolgd. Zag de litho ook niet op de website(s) staan, dus wellicht nog een aanvulling: http://www.catawiki.nl/catalogus/affiches-en-posters/thema-s/strips/4121235-zoals-daar-zijn-strips-een-verhandeling

  Onlangs ook op catawiki twee (in verschillende kleuren) kerstkaarten met Lodewijk “Ieder jaar hetzelfde gelazer” gekocht. Niet geschikt voor verzending naar schoonmoeders, behalve als ze over voldoende gevoel voor (peter de smet-)humor hebben…. ­čÖé
  Kon niet zo snel nagaan of je bekend bent met de kaarten. Zo nee, dan kan ik wel plaatjes toesturen.

  Groeten!

  Peter

  Groeten m

 3. Peter zegt:

  Dag Nico,

  Van zeefdruk ZD9003 wordt steeds gezegd dat er 100 gesigneerde (maar ongenummerd) exemplaren bestaan. Uiteraard heb ik er daar eentje van. Ik heb echter ook de hand weten te leggen op een ongesigneerd exemplaar. De vraag is dus: zijn er maar 100 gemaakt en heeft PdS ze niet allemaal gesigneerd OF zijn er meer dan 100 gemaakt (hoeveel dan?) en heeft PdS er daar maar 100 van gesigneerd? Ik zal Ruud M. bij gelegenheid eens polsen.

  Als je een foto wilt, laat maar weten, dan stuur ik je die toe. Alles ok├ę met je?

  Groet,

  Peter

 4. Hallo Nico,

  Even laten weten dat het een mooie blog is.

  Groet, Meerten

 5. Nico Vogelaar zegt:

  Geweldig Nico, graag bestel ik bij deze een exemplaar.

  Ik neem aan dat ik bericht krijg om te betalen.

  in ieder geval gefeliciteerd met deze uitgave en succes ermee.

  met vriendelijke groet, Nico Vogelaar

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.